Aanvraagformulier verlof

Vakantie, een dagje vrij, tandarts- of doktersbezoek? Hiervoor moeten een aantal dingen geregeld worden. Het is dus belangrijk om ons, zo spoedig mogelijk, op de hoogte te brengen. 

Het doel van Bakker-Metaaluitzendburo is, waar mogelijk, altijd vrij te geven als jij hierom vraagt. Zodra jouw aanvraag bij ons binnenkomt kijken wij of het volgens de planning mogelijk is. Indien dit mogelijk is ontvang je binnen 48uur na verzending de goedkeuring voor jouw verlof per mail binnen.

Is dit niet het geval dan zeggen we niet direct nee, we hebben alleen iets meer tijd nodig. Zo gaan we bijvoorbeeld bellen met de opdrachtgever of er vervanging nodig is, we kijken we er een collega's is die deze periode voor jou in kan vallen en/of proberen we nieuwe collega's aan te nemen als we daar voldoende tijd voor hebben. Binnen een week ontvang je van ons een reactie. Bij akkoord ontvang je deze alsnog per mail. Mocht het niet akkoord zijn dan nemen we persoonlijk contact met je op om te kijken of wij je op een andere manier toch kunnen helpen. 

Indien jouw verlof een spoedgeval betreft geef dit dan aan. We nemen tijdens kantoortijden direct bij binnenkomst contact met je op. Buiten kantoortijden vragen we je eerst het formulier te zenden en daarna telefonisch contact op te nemen via 06-53376994


Soort Verlof:Vakantieuren uitbetalen:


Spoedaanvraag